Sanonnat: ”Se mikä tapahtuu Tahkolla, jää Tahkolle” ja Kaikki tiet vievät Tahkolle kertovat kaiken olennaisen eli syyskuun lopussa jokaisen jiiceen matkan määränpää on tiedossa, sillä luvassa on kaikkien aikojen bilekäyrä.

Tulojuhla – Pehkubaari ja legendaariset pöytätanssit

Mikä olisi sen parempi tapa aloittaa viikonloppua, kuin yhdistää Oktoberfestit, after ski, pöytätanssit ja loistava seura? No ei mikään!

Pehkubaari on ansainnut paikkansa Suomen legendaarisimpien rinne­ravintoloiden joukossa olemalla tunnettu afterskin alkulähteenä. Täällä on pöydillä tanssittu, hyvästä ruoasta nautittu sekä maisemia ihailtu jo vuodesta 1996. Sinun tehtäväsi on nauttia. Pehku on rento, tunnelmallinen ja aito juhlapaikka luonnon helmassa. Miljöö on ainutlaatuinen kokonaisuus huikeine maisemineen. Tilojen sisustus puulattioineen ja hirsipuupöytineen huokuvat kodikkuutta ja lämminhenkistä ainutlaatuista Pehkun tunnelmaa.

Varmistaaksemme bilekäyrän raketinmaisen nousun täytyy myös tankata hyvin, että jaksaa tanssia.
Tulojuhlassa saamme nautittavaksi Baijerilaisen Oktoberfest-illallisbuffetin, joka ei jätä ketään kylmäksi, myös kaikki erikoisruokavaliot huomioidaan!

Bilekäyrän huipulle Piazzaan2

Kun puhutaan Tahkosta ja bileistä, niin se tarkoittaa yleensä vain yhtä asiaa – Piazzaa! Juuri remontoitu Piazza tarjoaa yhdessä paikallisten Oktoberfestien kanssa ikimuistoiset jatkot käyrille kokousvieraille sekä perjantaina että lauantaina.

JCI = VIP? 

Varaa seurueellesi Piazzan VIP-pöytä, ja vältät jonottamisen niin ovella kuin baaritiskillä. Valittavanasi on pöytiä ja tilat jopa 140 henkilölle. 

Piazzan VIP-pakettiin sisältyy jonon ohitus, oma pöytä, pöytiintarjoilu, Belvedere -vodkapullo tai Bollinger Special Cuvée -samppanjapullo sekä sangollinen Corona-olutta. (VIP-pöydistä näkee ja kuulee stagen ohjelman ja samalla seurueesi pääsee nauttimaan tunnelmasta teille varatussa tilassa. VIP-pöydät ovat siirreltäviä pöytiä Piazzan alakerrassa.